Når du skal velge PC til bedriften din er det faktisk en sikkerhetsbeslutning du er i ferd med å ta.

HP EliteBook PC-er utformet med avanserte sikkerhetsfunksjoner og beskyttelse for maskinvare og funksjonslag både nedenfor, i og over operativsystemet. Proaktivt forsvar mot trusler og hurtig gjenoppretting i tilfelle bruke er med på å gi deg en sikker brukeropplevelse

Ta kontakt med Solveig for mer informasjon og sikre deg ditt eksemplar.

HPEliteBook
Solveig Due
Solveig DueSalgskonsulent
HP EliteBook

HP EliteBook 840 G6

Pris fra kr 10.995,- eks mva
Tilbudet gjelder t.o.m. 7. februar 2020 (med forbehold om utsolgt)

Operativsystem
– Windows 10 PRO

Prosessor
– Intel Core i5-8365U

HDD
– 256GB M.2 SSD

Minne
– 8GB DDR4-2400 SDRAM

Grafikk
– Intel UHD Graphics 620

Se alle spesifikasjoner her

Dette er funksjonene i HP Sure

Integrert i hardware

HP Endpoint Security Controller
Egen unik HP hardware-kontroller som er fysisk isolert på hovedkortet og sikret med kryptering. Kontrollerens hovedfunksjon er å overvåke og automatisk overskrive eventuelle angrep fra ondsinnet programvare, samt rapportere dette til sentralt overvåkningsprogram.

HP Sure Start
Dette er verdens eneste selvreparerende BIOS, som detekterer eventuelt ondsinnet programvare (Som f.eks LoJax) og reparerer seg selv hvis man skulle bli angrepet.

HP Sure Run
Funksjonen overvåker sentrale programkomponenter i operativsystemet eller tredjeparts antivirus-løsninger. Her vil HP Sure Run restarte prosesser som f.eks. brannmur eller virusprogrammer

HP Sure Recover
Denne teknologien gjør at man kan kjøre recovery av Image på en sikker måte fra privat eller HP skytjeneste samt fra egen dedikert lagringsbrikke på maskinen.

Software-løsninger  

HP Sure Click
Sikrer at man ved bruk av nettlesere eller ved mottak av Office og PDF dokumenter ikke blir infisert av ondsinnet programvare. Nettsidene eller dokumentene åpnes i en isolert «konteiner» helt til siden eller dokumentet blir lukket, og ondsinnet programvare forsvinner.

HP Sure Sense
Denne funksjonen benytter Deep Learning og AI (Kunstig Inteligens) til å detektere ondsinnet programvare som ikke er kjent eller oppdaget før. Løsningen vil sammen med tradisjonelle antivirus-løsninger og HPs sikkerhetsløsninger gi en vesentlig beskyttelse for klient og infrastruktur.

HP Sure View
Innebygget elektronisk skjermfilter på HP EliteBooks som beskytter mot Visuell Hacking. Med et tastetrykk slår du på filteret, som hindrer innsyn fra skrå vinkler.