98 gode grunner til nytt møterom

Vi gratulerer våre venner i Smart Innovation Norway med nytt, flott møterom og takker samtidig for tilliten de viste Datatjenesten med denne leveransen.

Smart Innovation Norway, eller SIN, holder til på Kunnskapsparken i Halden og er en ledestjerne innen smart energi, smarte samfunn og ny teknologi. Gjennom sitt engasjement og lederrolle i Næringsklyngen er de en pådriver i å fremme næringsvekst og gründervirksomhet. 

Det er hevet over enhver tvil at dette er en skarp gjeng med travle dager og behov for en strømlinjeformet hverdag. COVID-19 var også for SIN med på å forsterke og tydeliggjøre dette.

Datatjenesten fikk i oppdrag å fornye SINs styrerom, et stort og flott rom med gulv-til-tak vinduer som dekker begge langveggene. I rommet står et enormt møteromsbord med plass til 14 deltakere. Det var et ønske om stor skjermflate og høy kvalitet på lyd/bilde- og konferanseløsning og viktigst av alt: Lav brukerterskel!

Løsningen ble å utstyre rommet med en 98’’ skjerm fra Samsung. Som en ekstra touch, ble skjermen felt inn i veggen slik at den fluktet og ble visuelt en del av rommet. Ved hjelp av gode samarbeidspartnere ble det bygget en nisje og alt av kabler og tilkoblinger ble ført på baksiden av veggen med inspeksjonsluker i rommet på baksiden for enkel tilgang ved behov. Nisjen ble sparklet og malt som en del av veggen og rammet inn med en tilpasset sort aluminiumslist for siste finish.

Konferanseløsningen falt på Logitech Rally Plus, et fantastisk produkt som virkelig rammer inn rommet – i visuell og digital forstand. Stereohøyttalere i front på hver siden av skjermen og kamera ble plassert «opp/ned» over skjermen med automatiske pre-innstillinger på møtebordet eller på whiteboard på andre siden av rommet. To seriekoblede mikrofoner sørger for uanstrengt lyd lange hele langbordet. Bak videoveggen ble det også skjult en hub for signalmottak fra skjerm og utstyr som er knyttet til møtebordet med en singel kabel. Dette gjorde installasjonen elegant og lot oss benytte de eksisterende brønnene som allerede lå i gulvet.

Enkelhet er viktig for SIN og hele systemet er satt opp til å våkne på signal fra medbrakt PC. Når de er ferdige med møtet, skrur utstyret seg av igjen. Enkelt!

Når vi sier 98 gode grunner til nytt møterom, refererer vi selvsagt til skjermstørrelsen i denne leveransen. Det er ikke sikkert du trenger 98 grunner for å se behovet av et oppgradert og funksjonelt møterom. Kanskje det passer bedre med 65? Eller hva med 49? Mulighetene er mange og Datatjenesten hjelper deg i mål.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og se hvordan vi kan legge tilrette for deg og din bedrift med et oppgradert møterom.

Håkon Ørum Jonassen
Håkon Ørum JonassenSalg og Marked