Eagle Technology er utropt som vinner av Capital Finance International (CFI.co) sin årlige kåring i kategorien «Sustainability Awards Europe 2020».
CFI er et av verdens største mediehus innenfor finans og står bak det anerkjente globale prisutdelingsprogrammet CFI.no Awards.

Vi er stolte over at vi i det hele tatt ble nominert til en slik pris, at vi så går bort og vinner i en av de mest attraktive kategoriene er mer enn vi kunne drømme om, sier CEO i Eagle Technology, Roy Moberg. Prisen er en anerkjennelse på at det vi har gjort de siste årene har vært riktig og at vi er godt posisjonert innenfor våre satsingsområder til å utvikle bærekraftig industri og forretningsmodeller.

Datatjenesten AS er stolt leverandør av IT-løsninger til Eagle Gruppen, og de har en bevisst strategi om å bruke lokale leverandører i sin virksomhet.

På bildet ser vi salgsdirektør Johnny Slåttland, til venstre og adm.direktør Roy Moberg, til høyre, i Teams-møte med daglig leder på fabrikken i Bosnia, Ivo Klaric. Teams-møter er et flittig benyttet verktøy i Eaglegruppen. Utstyret er levert av Datatjenesten.