Julehilsen 2022

Var det ikke det ene, så var det det andre.

Vi har alle vært preget av pandemien. Nå som vi kanskje ser enden av den, byr verden på nye utfordringer. Julen er tiden for ettertanke og godhet, og det er tungt å se at ikke alle har det så godt. Spesielt tenker vi på krigen i Ukraina, og alle som er berørt.

Vi må være forberedt på at krigen vil fortsette å prege oss alle personlig, men også næringslivet i Norge (og verden) i tiden fremover.

På tross av dette, har Datatjenesten opplevd at 2022 har bestått av høy fart og mye jobb. Det er vi selvsagt svært takknemlige for! 

For oss har det også vært en ekstra grad av aktivitet i forbindelse med vårt eget 40-års jubileum. Vi har hatt jubileumsfest med våre kunder, hatt bursdagsgavedryss i sosiale medier og interne arrangement – som alle har vært veldig vellykket og gitt oss fin driv og mye pågangsmot for videre innsats.

Datatjenesten har økt staben med tre nye personer i året som har gått. I tillegg har vi nettopp ansatt ytterligere to nye medarbeidere som starter i 2023. 

Tusen takk til alle kunder og samarbeidspartnere som har vist oss tillit i jubileumsåret 2022. Og tusen takk til våre flotte medarbeidere for den innsatsen som dere legger ned – hver dag!

Vi gleder oss til 2023 med nye medarbeidere, nye kunder og nye IT-løsninger.

God jul og godt nytt år fra alle på Datatjenesten AS

Årets julegave går også i år til et godt formål:

Kirkens Bymisjon gjør en fantastisk innsats lokalt, spesielt i en tid da det trengs både mat, varme og flere tiltak for å hjelpe de som trenger det.