Hanna er Datatjenestens siste tilskudd, noe vi gleder oss stort over! Hanna er en driftig ildsjel med pågangsmot og ambisjoner. Hun deltar nå i Vismas Trainee-program og skal på 3 mnd lære seg alle Visma.nets hemmeligheter – og det å bli en ypperlig konsulent. Hanna blir kastet ut i det og allerede denne uken (uke 47) skal Hanna og hennes trainee-gruppe ta over Instagram kontoen til Visma. Det blir både morsomt og spennende å ta styringen for en viktig kanal for et av landets største programvarehus, og vi oppfordrer deg til å følge med. Se under for link til våre Instagram-profiler. Men det viktigste først: La oss bli litt bedre kjent med Hanna og hennes Vismas Trainee-opplegg.

Hanna Nodland Aasen
Hanna Nodland AasenERP-konsulent

Hvem er du?

Mitt navn er Hanna Nodland Aasen. Jeg begynte som ERP-konsulent her 1. september, så jeg er helt fersk. Du kan si at jeg begynte midt i en veldig spesiell tid, med mye hjemmekontor og lite fysiske møter, men jeg har blitt enormt godt tatt imot. Tidligere har jeg studert økonomi og IT, og har erfaring fra bank.
Opprinnelig er jeg fra Nittedal, men har bodd i Halden i 8 år. Her har jeg bosatt meg med min Andreas og trives veldig godt! Jeg vil tørre å påstå at jeg er over middels interessert i å plukke sopp, og jeg elsker å gå turer i Haldens flotte skoger. Om vinteren er jeg glad i å stå på snowboard, og har også mange andre interesser, som matlaging, sying og maling.

Trainee

Som en del av min opplæring som ERP-konsulent, er jeg så heldig å få være en del av Visma sitt Trainee-program innenfor Visma.net dette første halvåret. Sammen med 11 andre nyutdannede konsulenter fra hele Norge får jeg grundig opplæring i implementering og bruk av Visma sine skybaserte produkter. Her blir jeg sertifisert innenfor ERP, HRM og Logistikk, i tillegg til å få flere ulike verktøy til å bli en god konsulent. Dette innebærer kurs i presentasjonsteknikk, sosiale medier, case-arbeid og innføring integrasjoner mot Visma-produktene. Det er med andre ord mange spennende temaer jeg skal gjennom, og mye kunnskap jeg får muligheten til å tilegne meg på kort tid. Vi er nå ferdig sertifisert innen ERP og HRM, så det som gjenstår er Logistikk – med eksamener og casepresentasjoner, i tillegg til en større eksamen med innhold fra hele programmet nå i desember.

Opprinnelig skulle vi hatt samlinger i Oslo, men all kursing er naturlig nok webbasert grunnet covid-19. Derfor har vi alle måttet tenke nytt når det kommer til kommunikasjon, gruppearbeid og oppgaveløsning. Vi har på mange måter blitt eksperter på å samarbeide digitalt, og har måttet ta i bruk nye måter å jobbe på.

Alt dette vil på sikt komme våre kunder til gode. Vi kan skreddersy gode løsninger for bedriften, innenfor regnskap, lønn, timeregistrering og logistikk. Ved å satse på digitalisering, tas et viktig steg mot effektivisering og å være relevante i fremtiden.

Instagram takeover – @vismasoftwarenorge

I forbindelse med Trainee-programmet får vi mange utfordringer og spennende oppgaver. På min gruppe er vi tre konsulenter fra forskjellige steder i Norge, som denne uken skal ha en takeover på Visma sin Instagramside. Følg Vismasoftwarenorge på Instagram, for å få et innblikk i vår Trainee-hverdag, nå som vi begir oss ut på siste del av sertifiseringen innen Logistikk.

Følg Hanna

Følg Hanna på Datatjenesten og hennes Instagram Takeover denne uken.

Følg linkene til høyre, så sees vi der!