Året er 1990. Det er tidlig på morgenen og på Stovner i Oslo høres de første lydene fra en liten gutt med sterke lunger. Det går noen år, og han flytter som 8-åring sammen med familien sin til fars hjemby, Halden. Gutten viser tidlig stor interesse for data, noe som over flere år og gjennom felles relasjoner peker ham i vår retning. Det er vi glade for i dag!

Marius Iversen har mange av dere hatt gleden av å treffe. Om ikke i person, så på telefon, mail eller en av våre andre kanaler. Han har nemlig inntatt rollen som navet her på Datatjenesten og håndterer en stor del av innkommende henvendelser. Vi vil faktisk gå så langt som å si at hverdagen på Datatjenesten har blitt snudd på hodet etter at Iversen satt sin fot her – og det på beste mulige måte.

Marius vokste opp på Gimle. Han hadde data i blodet, duppedingser på hjernen og stor interesse for infrastruktur og teknologibransjen forøvrig. Det førte ham til Elektro-faget der han endte opp med fagbrev i Dataelektronikk. Allerede under skolegangen var han utplassert hos Datatjenesten og hadde sommerjobb her i tillegg. Dette var allerede i 2011, men vi husker det godt!

Etter skolegangen begynte Marius å jobbe for faren sin. I syv år hadde han en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Resultatet er at Marius Iversen er en kundebehandler til beinet! De av dere som har hatt gleden av å treffe på Marius har fått oppleve hans rolige og trygge vesen. Han formidler opplevelsen av ting ordner seg – og det gjør det når Marius er involvert.

Marius Iversen
Marius IversenSupport
Marius-Iversen-på-fjelltur

På Datatjenesten har Marius hovedansvaret for innkommende support-saker. Som følge av vår rolle som totalleverandør får han derfor svært mange forespørsler – og innenfor alle temaer. Mange løser han selv, og videreformidler til riktig person eller avdeling ved behov.

Marius har vært en viktig del av Datatjenestens strategi og den seneste tidens omstrukturering. Dette resulterer i raskere responstid og bedre serviceopplevelse – en viktig prioritering ovenfor våre kunder.

Selv sier Marius at han stortrives på Datatjenesten og er takknemlig for den gode stemningen og de flotte menneskene han møter på jobb. Han kjenner oss godt fra før, og har nære venner som har vært i staben i årevis. Det setter vi stor pris på å høre, men ikke minst er det gøy å se at Marius mestrer jobben til fulle – med stort engasjement og presis oppfølging. Alt dette samtidig som han hjelper alle andre på Datatjenesten å gjøre jobben sin enda bedre.

Marius, takk for at du jobber på Datatjenesten!