Vi er stolte av å kunne presentere vårt nyeste tilskudd her hos Datatjenesten.

Dan Marius Holter er en ung mann i sin beste alder. 25-åringen er opprinnelig Halden-gutt, født og oppvokst på Aspedammen før han tok fatt på studiene.

Han har studert i Kristiansand såvel som i Australia og  oppnådde sin mastergrad i Informasjonssystemer. I tillegg har Dan Marius en bachelor i Økonomi og administrasjon.

Dan Marius er med dette svært rettet mot vår bransje og vil være en god ressurs for vår kunder i tiden som kommer. Han har alltid hatt interesse for IT og fant tidlig ut at han ønsket seg til denne bransjen fremfor en ren økonomi-stilling i en annen bransje.

I tillegg til å være en del av konsulentstaben til Datatjenesten, er Dan Marius allerede innlemmet i et Trainee-løp sammen med Visma. Her vil han følge en spesialisert utdanning på vista.net og fremtidens økonomisystem. Dette gjør at Dan Marius i perioder vil ha en del reiser til Oslo, samt en eksamenspresentasjon som avholdes i Stockholm.

Dan Marius Holter
Dan Marius HolterVisma Trainee

Dan Marius er en aktiv type med både treningsstudio og vintersport på agendaen. Han trives likevel aller best på tur med fiskestangen i hånda og stikker avgårde så snart sjansen byr seg. Det er ofte i sosiale lag med kameratgjengen, men trives like godt i eget selskap og har flere netter i året alene i villmarka. Dette er noe han er godt vant med gjennom hele oppveksten.

Dan Marius har blitt kastet ut i en svært bratt læringskurve, og opplever den siste måneden som intens med mye nytt å sette seg inn i. Han skryter av de nye kollegaene sine, noe vi er glade for å høre.

Dan Marius er en svært behagelig fyr å være rundt, noe våre kunde kommer til å sette pris på. Han er blid og oppmerksom og samtalen flyter lett når Dan Marius er involvert. Vi er veldig takknemlige for at Dan Marius har blitt en del av Datatjenesten!