Julen 2018
2018 har vært et innholdsrikt år!
Vi har styrket staben med nye medarbeidere og vi har fått nye, spennende kunder. Dessuten fornyes løsningene vi selger kontinuerlig, og vår jobb med å tilegne oss ny kunnskap pågår konstant. Vi ønsker å fortsette rollen som den fremoverlente, kunnskapsrike og trygge rådgiveren for våre kunder.
Året 2018 var også året vi ble en del av vår nye kjedetilhørighet, Mobit. Samtidig med denne omleggingen, løfter vi alle våre tjenester inn under Datatjenesten.
Dette gjør det enklere for oss å yte god service, og enklere for deg å få god oppfølging. Samtidig styrker det vår posisjon som totalleverandør. Vi gjør din digitale hverdag ukomplisert. Mobit merkenavnet vil markere seg i mediebildet og vi er veldig fornøyde med den nye kjedetilknytningen.
Samtidig jobber vi med en spennende oppgradering av vår egen profil, så følg med på vår blogg og sosiale medier ellers.
2018 ligger an til å gi oss et godt resultat. Det er morsomt å se at de grepene vi hele tiden gjør hjelper våre kunder og gir god tilfredshet. Det skal vi fortsette utrettelig med!

Vi har mye spennende på gang, så vi oppfordrer deg og dine kollegaer til å følge oss på sosiale medier:

fb

og våre nettsider: datatjenesten.no og datatjansten.se

Årets julegave går til et godt formål
Vi gir også i år en pengegave til Halden Frivilligsentral øremerket til deres arbeide for å gi alle som trenger det en god julaften – se halden.frivilligsentral.no
Wenche Eriksen på Frivilligsentralen takker for bidraget fra Datatjenesten AS, og sier at pengene kommer godt med for arrangementet på Haldens Klub julaften 2018, der til sammen rundt 150 mennesker vil delta.

En god jul og et godt nytt år ønskes fra alle oss på

Datatjenesten AS og
Datatjänsten Väst AB