Julehilsen 2019

For et år det har vært! Høyt tempo. Lojale kunder. Nye kunder. Og mye moro.

2019 har vært året der Datatjenesten har tatt tydelig grep for å vise at vi er relevante – også i fremtiden. I mars lanserte vi ny profil med ny logo, formspråk og oppdaterte hjemmesider. Dette var en stor suksess og vi er glade for all den positive tilbakemeldingen vi har fått. Det gir oss et sterkt image og en logo med gjenkjenningseffekt som vil tåle tidens tann i årene som kommer.

I november stod vi foran nok en stor forandring: vi flyttet! Med blandede følelser låste vi døren i Storgata 4B, vårt hjem i over 16 år, og åpnet dørene i nye og tilrettelagte lokaler i Knivsøveien 16 på Sørlifeltet. Vi har nå vært operative i 5 uker og trives veldig godt! Vår nye beliggenhet gir oss god eksponering på hovedåren inn- og ut av Halden, gir oss nærhet til vår egen virksomhet som strekker seg utenfor by- og landegrensen og lett fremkommelighet og parkering for våre gjester. Vi er stolte av resultatet og håper du stikker innom!

Datatjenesten har hatt en hyggelig utvikling de siste årene. Vi ser nå resultatene av langsiktig planlegging og målrettet arbeid. Dette har vi klart ved å beholde den flotte gjengen medarbeidere vi har, samtidig som vi har styrket staben med nyansettelser som gir oss ytterligere kompetanse og engasjement. Vi er nå 18 ansatte lokalisert i nye lokaler, klare for å hjelpe deg og din bedrift.

Vi vil alltid leve opp til vårt slagord «Store nok til å levere, små nok til å bry oss».

2020 står for døren og vi gleder oss til å ta fatt på det nye tiåret. Og vi i vil fortsette vårt utrettelige arbeid med å gjøre dagen deres bedre. Vi er glade og takknemlige for at vi allerede har booket flere store oppdrag å starte et spennende år med.

I tråd med vår nye profil, har vi et uttalt mål om å være bedre på nett. Vi anbefaler på det varmeste å følge oss på våre kanaler i sosiale medier. Her får du en nær og personlig kontakt med oss, nyttige tips og muligheten til å være først ute med det siste.

fb

og våre nettsider: datatjenesten.no og datatjansten.se

Årets julegave går til et godt formål

Sammen med varme tanker, går årets julegave til Frelsesarmeen i form av en pengegave. De gjør et fantastisk stykke arbeid til de som trenger det mest. Tusen takk for jobben dere gjør.