Nå er Visma.net Trainee-programmet over, som for første gang er gjennomført i Norge.

Jeg kom til Vismas lokaler på Skøyen i høst med store forventninger. Fra studiene er jeg veldig interessert i skybaserte, automatiserte og fremtidsrettede løsninger – et område jeg visste Visma stiller sterkt.

Trainee-programmet stod virkelig opp til mine forventninger.

Programmet var designet slik at vi som deltakere ville bli best mulig forberedt til å møte kundenes behov. Programmet har inneholdt bla. presentasjonsteknikk, gode brukerkurs, prosjektledelse og implementering, gruppeoppgaver, seminarer og sosiale happenings. Vi har også lært mye om Visma.net integrasjoner og hatt god dialog med ISV-partnere. Det har vært en spennende, morsom og lærerik høst – ikke minst travel og med bratt læringskurve, akkurat slik jeg liker det. En fremoverlent holdning og høyt aktivitetsnivå er avgjørende for å gjøre seg bemerket i bransjen og våre kunder forventer det – at vi tar styringen og er deres forlengede arm, rådgiver og IT-avdeling.

Selve eksamensløpet var tredelt. Først hadde vi kundecaser som skulle besvares skriftlig over en gitt periode. Her inngikk Visma Finacials og Visma Logistics. Dette foregikk i Oslo. Videre gikk turen til Stockholm der vi skulle avholde en presentasjon foran et publikum på ca. 40 deltakere. I Stockholm fikk vi også dommen over eksamensperioden og jeg er glad for alle positive tilbakemeldinger jeg fikk i retur etter arbeidet med omfattende besvarelser.

For de som bestod løpet, var det nå duket for høytidelig uteksaminering der flere nøkkelpersoner fra Visma-ledelsen var tilstede for overrekkelsen. Løpet har gått sammen med 26 andre deltakere fra ulike Vismaforhandlere i Norge og Sverige. Vi har bygget relasjoner og fått god kontakt – dette ser jeg på som en stor styrke som gjør at vi enkelt kan samarbeide i tiden fremover.

Jeg er nå sertifisert i Visma.net Financials, Logistics, System Set Up og Payroll. Jeg føler meg godt forberedt til nye utfordringer og ser frem til å vise dere Vismas skybaserte løsninger.

Og jeg gleder meg spesielt til å bli bedre kjent med deg!

Dan Marius Holter
Dan Marius HolterVisma Trainee
people

f.v : Knut Gunnar Andersen, Erlend Sogn, Dan Marius Holter, Lene Myklebust, Espen Johannesen Laeng.