Vi er stolte av å kunne informere om at Datatjenestens har inngått samarbeid med- og kjøp av eierandeler i regnskapsbyrået Wican Regnskap Halden. Les pressemeldingen lenger ned i innlegget.


Vi ser etter gode medarbeidere

I den sammenheng, ser vi nå etter gode medarbeidere til Wican Regnskap Halden. Kan det være deg vi ser etter? Ta en kikk på stillingsannonsen: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=194655042

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Pressemelding: 

Datatjenesten og Wican Regnskap Halden i nytt samarbeid

 Datatjenesten inngår samarbeid med Wican Regnskap Halden og går inn på eiersiden som aktiv partner i regnskapsbyrået.

 Som leverandør av økonomisystemer i over 35 år, har Datatjenesten god og bred kompetanse innenfor fagområdet. Vi har fulgt med på trender og forandringer i en årrekke og tilpasset oss våre kunders økende behov.

 Håkon Jonassen, kunde- og markedsansvarlig i Datatjenesten sier, «Som en totalleverandør av IT-, økonomi og kommunikasjonstjenester, gir det 100% mening at vi også tilbyr regnskaps-tjenester. Vi har i mange år merket et økende behov for nettopp regnskapstjenester og det er flott å endelig ha et godt alternativ «in-house»».

 Med et eget regnskapsbyrå- samt et tett samarbeid med våre venner i Wican åpner det seg nå muligheter for å kunne svare til forventninger fra en stor gruppe små og mellomstore bedrifter som ønsker å sette bort hele eller deler av regnskapet sitt. Kundene skal nå heller fokusere på det de kan best og la Wican Regnskap Halden og Datatjenesten ta seg av resten.

 Samarbeidet gir spennende muligheter og synergier og vi ser frem til tiden som kommer.