Før undertegnede begynte å jobbe i Datatjenesten, hadde jeg likevel god kjennskap til Solveig Due. Dette blide mennesket med den klukkende latteren over telefon og de informative utsendelsene på mail. Som bedriftseier følte jeg meg godt ivaretatt – selv når jeg ikke var på utkikk etter noe. 

Jeg hadde tidligere vært mye på Datatjensten og på det som den gangen het MobilData, men det var på mange måter Solveig som forankret mitt forhold til Datatjenesten som leverandør til min bedrift. Da jeg endelig fikk et ansikt å forholde meg til, ble den klukkende latteren og de hyggelige mailene komplettert med verdens bredeste smil.

I dag er vi kollegaer, og det er herlig!

Solveig vokste opp på gård i Aremark. De drev med dyr og det er nok det som har lagt grunnlaget for hennes store interesse, hester. Selv om hun i dag er bosatt på Hov, er hun fortsatt gårdsjente i blodet. På tomta som vi andre definerer som et småbruk, har hun både hester og høner. Hestene har god boltreplass og Solveigs to døtre har arvet interessen for riding. Hun har store og små prosjekter hjemme rundt veggene og med mange jern i ilden, har Solveig til og med stått for åpent julemarked på Hov for alle som vil komme på besøk en helg ved juletider.

Solveig har lang tid i bransjen. Hun har vært hos Datatjenesten siden 2001 og har siden den gang spilt en viktig rolle hos oss. Hun jobber på salg og har det til fingerspissene, men har også en finger med i spillet på det meste på Datatjenesten. Og hun holder oss i øra, alle som en – og øra flagrer dersom vi ikke svarer til hennes forventinger. Det samme gjelder ovenfor våre partnere og leverandører. Hun har en stor stjerne i systemet og hun følger med som en hauk på det som skjer – og ikke skjer, alt for at du skal få en bedre hverdag som kunde.

Solveig ble nominert til den prestisjetunge prisen «BESTE IT-SELGER» på årets kjedesamling. Her er det trangt om plassen med flere hundre deltakere fra hele landet, og Solveig stikker seg ut. Bra jobba!

Hun er glad i å holde seg i form, både på turer i skog og mark, men også på treningssenter. Etter at Datatjenesten startet opp med treningsabonnement til de ansatte, er hun er blitt bitt av treningsbasillen, blitt irriterende flink og utklasserer oss andre.

Om Datatjenesten er det bare gode ord å høre fra Solveig. Den varme omtalen fra en som har vært med oss så lenge betyr mye for oss andre. Hun er glad i kollegaene og arbeidsmiljøet vi har. Det å være med i en bransje i stadig forandring, setter hun også pris på – med krav om kompetanse for å prestere på vegne av våre kunder hver dag.

Vi er glade for å ha Solveig på laget. Hun er en gledesspreder av rang og det er alltid mye latter og hygge rundt henne.

Takk, Solveig. Fortsett sånn.