Vi feirer vår første ansatte! Berit har vært en del av Datatjenesten i utrolige 30 år! Vår yngste medarbeider er 26 år, og det setter ting i perspektiv.

Berit ble født i 1955. Kjærligheten tok henne til Halden, nærmere bestemt Torpedalen der hun etablerte seg på Gjesteby Gård sammen med sin utkårede, Olav Egeland. Sammen har de barna Kristin og Einar.

I Torpedalen møtte Berit Astrid Håkenby, som var med å starte Datatjenesten i sin tid. Berit ble nær venn med Astrid og hennes mann, Ketil. I oppstarten ble ting travelt og de trengte hjelp – Berit trår til. Den offisielle ansettelsesdatoen til ble datert 01.01.1990 og hun ble med det datatjenestens første ansatte på utsiden av familien.

Berit har tilpasset seg roller og behov helt siden starten der alle gjorde alt. I dag jobber Berit i økonomiavdelingen holder orden på faktureringen her på Datatjenesten. Betaler du ikke, får du Berit på nakken – og det vil du ikke!

Berit har en annen stor viktig rolle i å passe på alle andre her på huset. Hun kommer med Solhatt om du er snufsete og anbefaler yoga-øvelser om du er stiv i skuldrene. Hun mener vi er en gjeng som trenger pass, og det er vi veldig glade for.

Berit Egeland
Berit EgelandØkonomi

Av interesser, står nevnte yoga høyt i kurs sammen med turer i skog, fjell og mark. Hun er flink til å trene, komme seg ut og i form. Hagearbeid er også deilig rekreasjon, og heldigvis har Berit et par-tre hager hun kan trampe rundt i. 

Berit har alltid vært idrettsmamma og fulgt ungene på både håndball og ishockey. Nå er barna voksne, og Berit får kanskje noen korte friår fra ishallen før stafettpinnen gis videre til barnebarnet.

Med voksne barn, har Berit og mannen Olav også sagt fra seg gården til sønnen, Einar. De har nylig flyttet til nabohuset og med det startet nedtrappingen mot pensjonen. Men kjenner vi Berit rett, er hun nok glad for å involveres og ha en finger med i spillet der det trengs.

Vi runder av med å understreke hvor heldige og takknemlige vi er for å ha Berit på Datatjenesten. Hun har vært her siden starten og kjenner hver krik og krok. Hun vet hva som gjelder og hva som er viktig. Hun passer på oss og en viktig spiller på laget.

Kanskje optimistisk, men vi håper du blir her i 30 år til!

Hilsen oss på Datatjenesten!