Datatjenesten styrker staben, og vi var så heldige å få Anita til staben etter flere sterke kandidater på søknadslisten.

Anita er født og oppvokst i Bærum, rett på utsiden av hovedstaden. Hun stiftet familie og fikk tre barn før de nylig flyttet til Halden.

Hun er utdannet ved BI innen økonomi og forretningsjus og stod ferdig i 2013. Anita har siden det jobbet med regnskap i en frisørkjede i Oslo, samt to år i forvaltning på økonomiavdelingen ved Asker Kommune.

Hennes store lidenskap er hest. Lidenskapen deler hun med sin samboer og barn. Selv om det nå kun er ett av barna som rir aktivt, har Anita hele tre ponnier som sammen med datteren høster premier på ridestevner til stor jubel fra familien.

Anita er veldig glad for å være en del av Datatjenesten, som hun beskriver som en veldig hyggelig og kunnskapsrik gjeng. Hun jobber med lønn og i en travel bransje, møter hun stadig vekk nye utfordringer. Dette synes hun er spennende og motiverende.

Vi på Datatjenesten er svært glade for å ha Anita på teamet. Hun er nøyaktig, omsorgsfull og svært pliktoppfyllende. Takk for at du er en del av oss – du er en fryd å jobbe sammen med.

Anita W. Helgesen
Anita W. HelgesenIT- og Økonomikonsulent