IT leverandør2018-11-05T19:49:17+00:00

IT LEVERANDØR

Datatjenesten er en komplett IT leverandør.
Vi er din rådgiver og hjelper med installasjon samt drift og support av dine IT løsninger.
Store nok til å levere – små nok til å bry oss.

TEKNISKE KONSULENTER

Våre kvalifiserte IT-Konsulenter kan hjelpe deg med det meste.

Flere små og mellomstore bedrifter bruker oss som deres komplette IT leverandør. Våre kvalifiserte konsulenter rådgiver, integrerer og hjelper med drift og support av dine IT løsninger.

Bli sittende i stolen med kaffen i hånden, så kan vi hjelpe deg med utfordringene via fjernstyring.

VI SØRGER FOR DATASIKKERHET

Stadig flere bedrifter rammes av hackere og ondsinnet programvare. Dette samtidig som bedriftene blir mer avhengige av kontinuerlig drift av datasystemene. Er dere godt nok sikret? Statistisk sett er det faktisk sannsynlig at du ikke har det.

Med vår sikkerhetsløsning SOS-IT kan vi automatisk avdekke potensielle sikkerhetstrusler og feil før det intreffer. Holde maskiner oppdatert, måle ytelse og få direkte tilbakemeldinger feil.

VI HAR IT UTSTYRET DU TRENGER

Datamaskiner

Mobiltelefoner

Servere

Printere

Nettverksutstyr

Internettaksess

Møteromsutstyr

Sikkerhetsløsninger

DATAVERKSTED

Få løst problemer trygt på dataverkstedet.

På vårt Elektrostatisk dempede (ESD) verksted kan vi reparere det meste av IT utstyr. Vi kjører feilsøking innenfor avtalt tidsramme. På bakgrunn av dette gir vi deg en pris. Dersom det skal repareres, sørger vi for skånsom reparering til avtalt tid og pris. Dersom utstyr skal kasseres sørger vi for at disker slettes forsvarlig.

FAGKONSULENTER

Våre fagkonsulenter er eksperter som kan hjelpe deg med rådgivning, opplæring og installasjon. Konsulentene sitter på dyp faglig kunnskap og er sertifiserte på de mest brukte programmene innen Regnskap, CRM, Timeregistrering, Lønn og HR.

Trenger du hjelp, så ikke nøl med å kontakte oss eller få en personlig “Ring så mye du vil avtale”. Visste du at vi også kan føre lønn for dere? Les mer her

Kontakt oss

Lyst til å abonnere på nyhetsbrev fra oss?

Skriv inn din e-post så skal vi oppdatere deg på siste nytt fra oss.

Kontakt oss
close slider