TELEKOM

TELEKOM

Mobilløsninger og skytjenester

Følger bedriften din med i tiden?

Datatjenesten er en del av en landsdekkende kjede som leverer skybaserte og mobile løsninger – med personlig rådgivning – som gir bedriften din økt mobilitet, høy sikkerhet og en enklere arbeidsdag. Rådgiverne våre har fokus på løsninger du faktisk trenger – og som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen til dine ansatte.

Mobilløsninger
Data Service

La Datatjenesten drifte utstyrsparken

Gjennom totalkonseptet Drift&Mobilitet sørger vi for at teknologien funker som den skal. Imens kan du konsentrere deg om det du kan best, nemlig jobben din. Drift&Mobilitet handler om maksimal tilgjengelighet, høy sikkerhet, kostnadskontroll og ett kontaktpunkt. Alt fra én leverandør.

Telenor Mobilt Bedriftsnett

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor legger til rette for fleksibel kollegakommunikasjon og profesjonell kundebehandling.

Mobilt Bedriftsnett er en fleksibel sentralbordløsning som passer for både små og store bedrifter fullspekket med funksjoner å velge mellom. Sett sammen akkurat de tjenestene din bedrift trenger! Hver medarbeider får tjenestene tilgjengelig på mobilen, og løsningen kan bygges gradvis opp til å integrere hussentral og IP-telefoni.

Mobilt Bedriftsnett inneholder et hav av muligheter. Ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy en løsning basert på behovene i din bedrift.

Telenor-Mobilt-Bedriftsnett

Snakk med Håkon

  • items in here

Håkon Ørum Jonassen

Kunde- og Markedsansvarlig


+47 907 67 940

Frode Zeylon

Salgsleder


+47 909 82 746