Elefanten i rommet baserer seg selvsagt på det gamle ordspillet om et problem eller utfordring som de fleste kjenner på og kanskje dypt inne vet om, men som ikke alltid er så lett å få øye på – langt mindre å snakke om. Er du klar for å snakke om Elefanten i rommet?

Vi på Datatjenesten møter ofte bedrifter som har mye å hente på å forenkle arbeidsflyten i hverdagen. Digitalisering av oppgaver gir gjerne bedre effektivitet – både hva angår tid, ressurser og penger. Dette er ikke så lett å få øye på i en travel hverdag. Kjenner du deg igjen?

Datatjenesten har jobbet med å effektivisere bedrifter i over 30 år, og denne reisen fortsetter videre da det hele tiden kommer innovative løsninger som utnytter ny teknikk stadig bedre. Vi brenner for å automatisere og effektivisere, og er klare for å snakke med deg om disse tingene. Vi har et sterkt ønske om å levere deg løsninger med langvarig og solid effekt, for å hjelpe bedriften din videre til nye høyder.

Skyløsninger gir muligheter

Mange av våre kunder har velfungerende kjernesystemer som kjøres på tradisjonelt vis på tradisjonelle serverløsninger. Alle disse har potensiale i seg for å utnytte seg av ny teknologi, og dertil trekke ut effektivitetsgevinster ved å hente det beste fra 2 verdener – skyen og lokalt.

På denne måten kan vi automatisere en rekke oppgaver som for mange er svært tidkrevende, og vi frigjør med dette ressurser til andre oppgaver til beste for bedriften.

Elefanten i rommet

I 2018 har vi alle muligheter for å kvitte oss ineffektive rutiner. I dag skal absolutt alt føres i et eller annet IT-system, og du er kanskje en av dem som fortsatt må vedlikeholde kundeinformasjon flere steder på tvers av klienter og systemer? Tenk deg en hverdag der du kun trenger å registrere data én gang, bare for å nevne noe.

Elefanten i rommet skal vi definitivt snakke om! Sammen skal vi finne ut hvor skoen trykker og besvare dette med smarte løsninger. Ta deg tid til å få bedre tid, pleier vi å si. Investerer du noe tid og ressurser i dette, vil du se umiddelbar og langsiktig effekt.

Datatjenesten er en totalleverandør av IT- og kommunikasjonsløsninger. Vi leverer varer og tjenester fra øverste hylle: Løsningene som effektiviserer, automatiserer og forenkler hverdagen til deg og de rundt deg. Visma sine produkter står sentralt i dette, og her kan du lese mer om hvordan disse hjelper til med å fjerne elefanten i rommet: www.visma.no

Seminar i Sarpsborg – møt oss der!

Den 7. juni 2018 arrangerer Visma frokostseminar på Quality Hotel, Sarpsborg. Her møter du Datatjenesten og de aktuelle Visma forhandlerne i området, og sammen ønsker vi å gi kundene våre innspill på effektive løsninger og gode metoder for å kvitte seg med Elefanten i rommet. Se agenda og meld deg på her:

Skal vi snakke om det?
Jørn Fjeldvik
Jørn FjeldvikDaglig Leder