Vår årlige Update ble også i år et hyggelig, innholdsrikt og vellykket seminar, gjennomført i samarbeid med gode kunder, vismaforhandlere og en spennende agenda.

Vi er stolte av rekordmange deltakere og nesten 100 personer tok turen til Fredriksten Festning for faglig påfyll, deilig mat og sosialt hygge.

Vismas CEO, Øystein Moan, var førstemann ut og fortalte om Vismas posisjon i dag som en imponerende aktør i et stadig viktigere marked. Han tok oss også gjennom Vismas planer for fremtiden, sikkerhet i skyen og hva det ville være smart å følge med på i tiden som kommer.

Microsoft og ALSO var på scenen, som noen av våre viktigste leverandører, for å fortelle om Microsoft 365, arvtageren til Office 365 med fokus på samhandling og sikkerhet i skyen.

Vismas Torstein Stølan holdt en interessant sesjon og en Live Demo av Vismas nye Timeregistreringssystem som hjelper våre kunder med blant annet timefangst og prosjekthåndtering – alt håndtert sikkert, smidig og enkelt i skyen.

Stian og Erik fra Columbi Micro fortalte om automasjon og sikkerhet i Visma.net og Datatjenestens egen Jørn Fjeldvik sydde dagen sammen som konferansier.

Vi avsluttet med en morsom guidet tur i nydelig vær gjennom Fredriksten Festning. Sjefen Over Alle Sjefer, Asgeir Borgemoen, stod for den historiske opplæringen. Du ser noen bilder fra turen over.

Sammen med våre venner i Columbi Micro og WiCan Gruppen takker vi alle som delte dagen med oss! Vi håper du synes det var inspirerende og nyttig. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å belyse noen av punktene ytterligere, eller om du ikke hadde anledning til å delta og ønsker informasjon.

Vi sees igjen på Update 2020.

Håkon Ørum Jonassen
Håkon Ørum JonassenKunde- og markedsansvarlig