Vår årlige Update ble også i år et hyggelig, innholdsrikt og vellykket seminar, gjennomført i samarbeid med gode kunder og vismaforhandlere.

Van Luong i Visma Software AS ledet i gang årets Update med Digital Index. Han viste hvor langt norske bedrifter har kommet på sin digitaliseringsreise, og kom med råd om hva som kan gjøres for å øke den digitale modenheten i bedriftene.

Den første delen av årets Update fokuserte på Vismas skybaserte løsninger. Deltakerne ble presentert den komplette skybaserte ERP-løsningen, Visma.net – i tillegg til hvor enkelt arbeidsoppgaver innen lønn, reiseregninger, utlegg, ferie og fravær kan gjennomføres med bruk av Payroll.

Det effektive verktøyet for godkjenning på farten – Approval, og andre mobile løsninger ble også demonstrert.

Update-2018

Deltagerne fulgte med på spennende løsninger og informasjon om nyheter og bruk av moderne systemer. Vismas automatiserte tjenester ble vist frem i alle presentasjonene. Løsningene gir både inspirasjon og tanker for nye måter å arbeide på, fjerne repetitive arbeidsoppgaver og øke lønnsomheten i bedriften.

Datatjenestens Jørn og Eirik gikk inn på hybride løsninger og viste hvilken styrke våre kunder kan få med enkle grep og kombinasjon av tradisjonelle og moderne produkter.

Engasjerte kunder stilte spørsmål underveis, tips og triks ble lagt frem og demonstrert.

Vi er veldig fornøyde med Update 2018 og håper kundene tok med seg nye tips og tricks videre. Vi gleder oss allerede til Update 2019!

Fikk du ikke deltatt på årets Update, er nysgjerrig, eller ønsker å vite mer – ikke nøl med å ta kontakt med en av Datatjenestens konsulenter. Vi avtaler gjerne et besøk og holder en presentasjon for deg og din bedrift.

Vi sees!

Dan Marius Holter
Dan Marius HolterVisma Trainee