Påmelding

20. september braker det løs

VELKOMMEN

Øystein Moan
CEO – VISMA

Administrerende Direktør i Visma er en av årets foredragsholdere. Øystein Moan har tatt Visma fra «null» til 63 milliarder kroner i omsetning og er i dag en av tankelederne innen digitalisering.

Torstein Stølan
VISMA

Jobber innenfor HRM-området i Visma Software AS. Han har vært med Visma siden 2008 og har et brennende engasjement på hvordan norske bedrifter kan effektivisere og digitalisere sine HR-rutiner.

Sergio Prin Calderon
Microsoft

Microsoft jobber utrettelig for at du og dine kollegaer skal jobbe sømløst, effektivt og trygt i skyen. På dette innlegget vil Sergio vise dere dagens- og fremtidens løsninger og sikker samhandling gjennom Microsoft 365.

Måns Hallström
Also

Den moderne arbeidsplassen kan heve sikkerheten i deres organisasjon til nye høyder. Måns vil holde innlegget om produktivitet og sikkerhet i skyen sammen med Sergio.

Asgeir Borgermoen
Guide

Sjefen over alle sjefer tar oss gjennom en historisk vandring i spennende omgivelser på Fredriksten Festning. Vi stifter nært bekjentskap med historiske hendelser Norge har glede av den dag i dag.

Meld deg på, da vel?

Fjorårets UPDATE var en suksess. Vi er stolte av at vi denne gangen har lagt arrangementet til Halden på fantastiske Fredriksten Festning, og at vi har fått gode og inspirerende foredragsholdere, med Øystein Moan, konsernsjef i Visma i spissen. Sammen med våre venner i WiCan og Columbi Micro, setter vi igjen fokus på den moderne arbeidsplassen. Hvordan kan vi hjelpe deg og din bedrift til å nå nye høyder, samhandle effektivt og samtidig ivareta laserfokus vedrørende sikkerhet?

Besøk oss på UPDATE 2019 og få svaret – kostnadsfritt!

Øverste leder i Visma og en av våre digitale ledestjerner, Øystein Moan kommer. Sergio Prin Calderon fra Microsoft kommer. Sjefen over alle sjefer, Asgeir Borgermoen kommer.

Kommer du?

Påmelding

Agenda

Kl. 08:00 :

Kl. 08:30 :

.
Kl. 08:35 : 

.
Kl. 09:30 : 

.
Kl. 10:20 : 

Kl. 10:30 : 

.
Kl. 11:00 : 

.
Kl. 11:55 : 

Kl. 12.00 : 

Kl. 13.00 : 

.

Registrering – kaffe og enkel frokostservering

Velkommen
– Jørn Fjeldvik | Datatjenesten AS

Rikets tilstand – Visma i dag og veien videre
– Øystein Moan | konsernsjef Visma

Din vei mot effektive skyløsninger med Visma
 Tor Egil Kristensen | Columbi Micro AS

Pause

Timeregistreringssystemer fra Visma
 Torstein Stølan | Cloud Program Executive i Visma

Microsoft 365 – Den moderne arbeidsplassen i skyen
– Måns Hallström & Sergio Prin Calderon | Also & Microsoft

Oppsummering og avslutning

Lunsj på Fredriksten Hotell

Guiding i festningen – Asgeir Borgemoen

Fredriksten Hotell

Generalveien 25
1769 Halden

Velkommen!